top of page
viber_image_2021-10-18_11-22-08-534.jpg
02.png

TWIN 3

Ова е компјутерско изработена фотографија, инвеститорот го задржува правото на измена на фасадата на објектот.
3424_demmer_dark_emprador.jpg

Контакт тел. 070 228 206

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Преземете ја нашата брошура за TWIN 3 и регистрирајте го Вашиот интерес

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page