top of page
viber_image_2021-10-18_11-22-08-433.jpg

SPRIN RESIDENCE 
Скопје - Населба Пролет

Ова е компјутерско изработена фотографија, инвеститорот го задржува правото на измена на фасадата на објектот.

НОВА ДИМЕНЗИЈА НА УРБАНОТО ЖИВЕЕЊЕ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

16.03.2023 - fasada 01 za katalog.jpg

SPRING RESIDENCE 
Охрид - Билјанини Извори

Ова е компјутерско изработена фотографија, инвеститорот го задржува правото на измена на фасадата на објектот.

НОВА ДИМЕНЗИЈА НА УРБАНОТО ЖИВЕЕЊЕ ВО НАШИОТ БИСЕР - ОХРИД

КОНТАКТ

Ви Благодариме!

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТИРАЈТЕ ГИ НАШИТЕ АГЕНТИ

  • Facebook
  • Instagram
КОНТАКТ
bottom of page