top of page
16.03.2023 - fasada 01 za katalog.jpg

Охрид - Билјанини Извори

НОВА ДИМЕНЗИЈА НА УРБАНОТО ЖИВЕЕЊЕ ВО НАШИОТ БИСЕР - ОХРИД

Ова е компјутерско изработена фотографија, инвеститорот го задржува правото на измена на фасадата на објектот.
02.png

Охрид - Билјанини Извори

ИЗВОНРЕДЕН ултрамодерен, резиденцијален станбен објект со
луксузен асортиман на станови со една, две или три спални соби,
лоциран на одлична локација во населба Билјанини извори, на само
6 минути со автомобил од центарот на Охрид.


На клиентите им нудиме ДОВЕРЛИВ партнер при обезбедување на
висококвалитетени производи преку транспарентна и отворена
комуникација, како и почитување на договорените рокови и барања.


КАРАКТЕРИСТИКИ


Фантастични станови со една, две или три спални соби.
·

Извонреден квалитет на градење со висококвалитетни материјали од
реномирани, светски брендови.
·

Енергетска ефикасност класа А.
 

Паркинг место во гаража на располагање со доплата.
целосно уреден партер-простор околу објектот.


Бидете дел од нашиот нов ПРОЕКТ кој носи трајна придобивка за ВАС, како наши клиенти, но и за заедницата во
која живееме.

Wood

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Преземете ја нашата брошура и регистрирајте го вашиот интерес

Spring_Residence - Brochure_01 copy.jpg
За "Spring Residence"
Галерија
Локација

Локалната Област

Brochure - Spring Residnce Ohrid_06.png

КОНТАКТ

Ви Благодариме!

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТИРАЈТЕ ГИ НАШИТЕ АГЕНТИ

  • Facebook
  • Instagram
КОНТАКТ
bottom of page