top of page
02.png

Извонреден и ултрамодерен деловен простор на приземје

02.png

Извонреден, ултрамодерен, деловен простор на приземје, исполнет со природна светлина, лоциран на одлична локација во населба "Пролет", во центарот на Скопје, на само 10 минути пеш од "Плоштад Македонија".

На клиентите им нудиме доверлив партнер при обезбедување на висококвалитетени производи преку транспарентна и отворена комуникација, како и почитување на договорените рокови и барања.

Пет деловни простории на располагање:

Деловен простор 1 со површина од 475м2.

Деловен простор 2 со површина од 257м2.

Деловен простор 3 со површина од 218м2.

Деловен простор 4 со површина од 38м2.

Деловен простор 5 со површина од 32м2.

Паркинг место во гаража на располагање со доплата.

Целосно уреден партер-простор околу објектот.

Бидете дел од нашиот нов проект кој носи трајна придобивка за Вас, како наши клиенти, но и за заедницата во која живееме и работиме.

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТИРАЈТЕ ГИ НАШИТЕ АГЕНТИ

 

info@springresidenceskopje.com

 

070 228 206

www.springresidenceskopje.com

Spring_Residence - Brochure_12.png
bottom of page