top of page
02.png

Извонреден нов ултра модерен резиденцијален станбен објект, кој се истакнува со луксузен асортиман на станови со една, две или три спални соби, кои се карактеризираат со висококвалитетени градежни материјали, лоциран на одлична локација во мирната населба Пролет во центарот Скопје на само 10 мин пеш до Плоштад Македонија.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Фантастични станови со една, две и три спални соби

Извонреден квалитет на градење и модерен дизајн

Високо енергетски ефикасен објект

Дневни соби во кои се максимизира светлината и просторот

Паркинг место во гаража на располагање со доплата

Градско централно греење

Комплетирање: Октомври, 2022 година

Image by Andy Art

ЗА ЦЕНА И ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Преземете ја нашата брошура и регистрирајте го вашиот интерес

Контакт тел. 070 228 206

НОВА ДИМЕНЗИЈА НА УРБАНОТО ЖИВЕЕЊЕ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

www.springresidenceskopje.com

WEBSITE COMING SOON

bottom of page