top of page
16.03.2023 - fasada 02 za katalog.jpg
02.png

Охрид - Билјанини Извори

Ова е компјутерско изработена фотографија, инвеститорот го задржува правото на измена на фасадата на објектот.
Wood Panel

Контакт тел. 070 228 206

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Преземете ја нашата брошура  регистрирајте го Вашиот интерес

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page